Snel, veilig en gezond bruinen? Bij Paulien Nails & Beauty duurt het amper 15 minuten!

Direct bruin met spraytan!

Instant een mooi vakantiebruin kleurtje wanneer u dat wil, zelfs in de winter? Paulien Nails & Beauty in Lede heeft de oplossing voor u! In slechts 15 minuten krijgt u dankzij een spraytan een volledig natuurlijke, gezonde bruine teint. Perfect toch?

Spraytan

Een spraytan is volledig onschadelijk. Neem geen onnodige risico’s met een zonnebankkuur en kies voor en sneller én veiliger alternatief: professionele spraytanning bij Paulien Maes in Lede. Wist u dat een spraytan ontzettend veel voordelen biedt?

  • instant een bruine kleur

  • keuze uit verschillende tinten en gradaties bruin

  • blijvend effect gedurende 7 tot 10 dagen

  • volledig veilig en natuurlijk

Na een spraytan ziet u eruit alsof u net terug bent uit vakantie. Spraytanning is dé oplossing voor een feest, huwelijk, of gewoon om uzelf eens te verwennen met een mooi bruin kleurtje. U ziet er meteen stralend uit en dat laat zich merken, ook in uw zelfvertrouwen!

Boek nu uw spraytan-sessie online en merk zelf hoe goed zo’n instant bruin kleurtje u staat. Spraytanning neemt slechts 15 minuutjes in beslag. Het is dus fijn als u tijdig op de afspraak bent, want geef toe: niemand houdt van nodeloos wachten

Prijs volledig lichaam: €25